Zoeken
Producten

Stageplekken


Stage lopen bij Tenno Media!

Bij Tenno Media hebben we regelmatig stage plekken. Wij zijn een Ecabo erkend leerbedrijf en bieden stage plekken voor studenten die een opleiding in een van de volgende richtingen volgen :

  • ICT Beheer / Ontwikkeling / Applicatieontwikkelaar
  • Administratief / Management Assistente / Directie Secretaresse
  • Marketing en Communicatie

ICT Beheer / Ontwikkeling / Applicatieontwikkelaar

Wil jij ook weten hoe het is om te werken bij een Multi Media bedrijf wat zich bezig houdt met de ontwikkeling van webwinkels, websites en applicaties? Wil je weten hoe het is om in de praktijk te werken met zaken zoals PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript en nog veel meer ? Wil jij weten wat er bij komt kijken om bijvoorbeeld een server in te richten en een netwerk draaiend te houden? Bij ons krijg je de kans om met deze aspecten van de automatisering kennis te maken. 

Administratief  / Management Assistente / Directie Secretaresse

Binnen Tenno Media kom je dagelijks in aanraking met een veelheid aan taken en competenties waaronder archiveren, maken van afspraken, boeken van vluchten en overnachtingen, correspondentie, office management, factureren, inkoop van kantoorbenodigdheden, telefoon beantwoorden, ontvangen van bezoekers en nog heel veel meer. Ben je dus op zoek naar een stage waar je aanzienlijk meer bent dan "het meisje wat de koffie haalt" (dat doen we zelf wel), dan ben je bij ons op de juiste plek.

Marketing en Communicatie

De student marcom zal zich binnen Tenno Media bezig houden met alle aspecten van marketing en communicatie. Dit houdt o.a. in het maken van enquetes, het doen van marktonderzoek, begeleiden en verzorgen van communicatie uitingen, het vorm geven van social media marketing, online marketing, advertentie en flyer ontwerp en nog veel meer. Na de stage weet je als geen ander wat je met je opleiding kan gaan doen. 

Interesse gewekt ?

Lijkt een van deze stageplekken je interessant? Stuur dan je CV naar info@tennomedia.nl  

Vermeld bij je CV in ieder geval de volgende zaken :
  • welke studierichting je volgt
  • in welk jaar je zit
  • welke periode je stage moet lopen
  • hoe lang je stage moet lopen (heoveel uur en op welke dagen)  

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.